top of page

Bröllop. Vad är skillnaden mellan värdpar och toastmadame/toastmaster?

När det gäller att planera en bröllopsfest är det viktigt att förstå skillnaden mellan olika roller som finns tillgängliga för att hjälpa till att göra dagen så minnesvärd och problemfri som möjligt. En av dessa roller är värdpar och den andra är toastmadame/toastmaster.

Värdpar är en roll som oftast utförs av ett par som är nära vänner eller släktingar till brudparet. Deras huvudsakliga uppgift är att se till att gästerna är nöjda och bekväma under hela bröllopsfesten. De hjälper till att hålla festen i rullning, introducera talare och hålla gästerna underhållna. Värdparet är också ansvariga för att se till att allt går enligt planen, inklusive att se till att maten och drycken är tillräckligt och att alla gäster är välkomna.


En toastmadame/toastmaster är en annan roll som kan vara nödvändig för att få bröllopsfesten att gå smidigt. Denna person är ansvarig för att leda ceremonin och festen, inklusive att presentera talare, hålla tiden och se till att allt går enligt planen. Toastmadame/toastmaster är också ansvarig för att se till att alla gäster är välkomna och att ingen känner sig utanför.

Det är viktigt att komma ihåg att både värdpar och toastmadame/toastmaster har olika roller och ansvar, MEN jag skulle säga att man INTE behöver ha båda på plats för att säkerställa att allt går smidigt. Jag tycker personligen att ett Toastmasterpar tar sig även ann rollen för Värdpar.

Det fungerar otroligt bra att ha båda rollerna i ett och samma par.

Det viktigaste är att ni njuter av er dag.

2 159 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Fotobås: Traditionella vs 360

När det gäller att välja fotobås till ditt evenemang står valet ofta mellan traditionella men moderna fotobås jämfört med 360-fotobås. Traditionella Fotobås - För- och Nackdelar: Fördelar: Traditionel

Comments


bottom of page