top of page

Kundupplevelse: Ge kunderna en rolig och minnesvärd upplevelse av ditt företag.

När det kommer till att skapa en positiv bild av ditt företag är kundupplevelsen av största vikt. Ett sätt att förbättra kundupplevelsen är genom att erbjuda dem en rolig och minnesvärd aktivitet som de kan ta del av under sin tid hos ditt företag. En av dessa aktiviteter är att använda ett fotobås.

Ett fotobås är en fotoutrustning som används för att ta foton i en liten och begränsad yta. Det är en rolig och enkel aktivitet som kunderna kan ta del av under sin vistelse hos ditt företag, vilket kan bidra till en positiv bild av företaget. Det är en unik och minnesvärd upplevelse som kunderna kommer att uppskatta och sätta stor värde på.

Ett fotobås är enkel att använda och kräver inte mycket tid eller ansträngning från kundens sida. Allt de behöver göra är att ställa sig framför fotobåset, ta tre foton och efter det kan de enkelt få sina foton skickade till sin telefon och skriva ut dem direkt från fotobåset.

Fotobås är också en utmärkt möjlighet för företag att visa upp sin kreativitet och humor. Du kan använda bakgrunder och accessoarer som speglar ditt företags varumärke och stil. Ni kan även ha er logga längst ner på fotoremsorna. Det här gör att kunderna kopplar samman din verksamhet med en rolig och minnesvärd upplevelse, vilket kan leda till en positiv bild av ditt företag.

Så, om du är på jakt efter en enkel och rolig aktivitet för att förbättra kundupplevelsen hos ditt företag, är ett fotobås ett utmärkt alternativ. Det är en säker investering som kommer att bidra till en positiv bild av ditt företag och ge dina kunder en rolig och minnesvärd upplevelse.

Vi erbjuder även långtidshyra för en låg månadskostnad. Hör av er till oss om det är intressant: hyra@bettybooth.se

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Fotobås: Traditionella vs 360

När det gäller att välja fotobås till ditt evenemang står valet ofta mellan traditionella men moderna fotobås jämfört med 360-fotobås. Traditionella Fotobås - För- och Nackdelar: Fördelar: Traditionel

Comments


bottom of page