top of page
betty_light_header2_dk.png

Betty Light

Lyft din fest med vår roliga Betty Light! Från endast 1700 kr

Tunnare, lättare och med fri frakt och retur oavsett var i Sverige du befinner dig.

 

Med hjälp av en QR-kod på skärmen kan du smidigt ladda ner dina bilder efter varje fotosession. Du kan enkelt spara bilderna på din telefon eller dela dem på sociala medier. Bilderna kan även skrivas ut i efterhand om du också vill ha dem som fysiska fotoremsor.

FRI FRAKT OCH RETUR TILL HELA SVERIGE MED BETTY LIGHT!

Kan du inte hämta i Stockholm, Malmö eller Göteborg?
Oroa dig inte! Hyr vår Betty Light!

Betty Light är ett smidigt och enkelt fotobås som postas till dig vart du än befinner dig i Sverige till ditt närmaste postombud senast en dag innan ditt event. Med en vikt på endast 4 kg är Betty Light enkel att transportera och perfekt för alla olika typer av fester och tillställningar.

 

Låt Betty Light bli en del av ert bröllop, fest eller företagsevent och skapa oförglömliga minnen.

BettyLight - bettybooth_studio (kopia)_edited.jpg
Svensktillverkat 
 

Vår Betty Light är självklart svensktillverkad precis som vårt ordinarie fotobås då det går i linje med vårt mål att minska utsläpp och jobba för en hållbar miljö.

Foto 2022-08-26 18 03 44 (kopia).jpg
Fri frakt och retur till hela Sverige

Betty Light skickas via postorder och kan därför levereras vart du än befinner dig i Sverige, till ditt närmaste postombud. Självklart ingår även retur.

BettyBooth_hyra_photobooth_18_edited_edi
Oändligt med bilder

Med Betty Light finns inga gränser, ta hur många bilder du vill! Bilderna sparas sedan i ett online-galleri som du får tillgång till efter eventet och kan enkelt delas med dina gäster.

mer info
betty_light_bakgrund.png

Varför Betty Light? 

Få tillgång till dina bilder direkt från skärmen med vår smidiga QR-kod

Med Betty Light får du omedelbart tillgång till dina bilder direkt via skärmen med vår smidiga QR-kod.

 

Bara några sekunder efter att bilderna är tagna kan ni få dem direkt till er telefon. Perfekt för den som omedelbart vill sprida den festliga stämningen och glädjen på sociala medier.

Fri frakt och retur till hela Sverige

Med Betty Light ingår både frakten och returen vart än i Sverige ni befinner er. Fotobåset skickas till ert närmaste postombud senast dagen innan ert event och sedan skickas det tillbaka i samma kartong nästkommande vardag. Enklare än så blir det inte! 

Anpassa din egna ultimata upplevelse

Betty Light ger en skräddarsydd upplevelse, med obegränsat antal bilder och ett personligt onlinegalleri. Vi erbjuder även möjligheten till att få era bilder utskrivna och skickade till er direkt efter evenemanget.

Underhållning för alla olika typer av evenemang

Betty Light fångar och delar roliga ögonblick på din fest och skapar oförglömliga upplevelser av glädje, skratt och bestående minnen.

Tillverkad i Sverige!

Precis som vår ordinarie Betty Booth maskin är Betty Light tillverkad av oss här i Sverige.

Den tunna designen och med en vikt på endast 4 kg gör Betty Light till den perfekta underhållningen på alla olika typer av fester.
 

Redo att hyra Betty Light?
210731_Bröllopsfotograf_Jonathan_Emparan_253 (kopia).JPG.jpg
A7401700 (kopia).jpg
bottom of page