top of page
betty_light_header2.png
logo_betty_light.png

Säg hej till vårt helt nya fotobås, Betty Light!

Tunnare, lättare och med fri frakt och retur vart du än befinner dig i Sverige.

 

Med hjälp av instruktioner på skärmen får ni efter varje fotosession smidigt tillgång till era bilder som ni enkelt kan spara ner i telefonen eller dela med er av på sociala medier. Bilderna går också att få utskrivna i efterhand om ni även vill ha dem som fysiska foton.

FRI FRAKT OCH RETUR TILL HELA SVERIGE MED BETTY LIGHT!

Kan du inte hämta i Stockholm, Malmö eller Göteborg?
Oroa dig inte! Hyr vår Betty Light!

Betty Light är ett smidigt och enkelt fotobås som postas till dig vart du än befinner dig i Sverige till ditt närmaste postombud. Med en vikt på endast 4 kg är Betty Light enkel att transportera och perfekt för alla olika typer av fester och tillställningar.

 

Låt Betty Light bli en del av ert bröllop, fest eller företagsevent och skapa oförglömliga minnen.

BettyLight - bettybooth-27 (kopia).jpg
Svensktillverkat 
 

Vårt nya fotobås är självklart svensktillverkat precis som vårt ordinarie fotobås då det går i linje med vårt mål att minska utsläpp och jobba för en hållbar miljö.

BettyLight - bettybooth-20 (kopia).jpg
Fri frakt och retur till hela Sverige

Betty Light skickas via postorder och kan därför levereras vart du än befinner dig i Sverige, till ditt närmaste postombud. Självklart ingår även retur.

BettyBooth_hyra_photobooth_18_edited_edi
Oändligt med bilder

Bilderna du tar med Betty Light sparas i ett online-galleri som du sedan enkelt kan dela med dina gäster.

mer info
betty_light_bakgrund.png

Varför Betty Light? 

Skräddarsy din ultimata upplevelse

Betty Light erbjuder en komplett och omfattande upplevelse med diverse tillägg för att helt skräddarsy er egna upplevelse. När det kommer till bilder finns det inga gränser - ni kan ta och njuta av ett obegränsat antal bilder.

 

Och inte minst, ett personligt online-galleri som ger er möjligheten att spara ner alla era bilder och även dela era minnen med nära och kära. Det finns också möjlighet att efter eventet få era bilder utskrivna och postade direkt hem till er.

Underhållning för alla olika typer av event

Betty Light ger er möjligheten att föreviga alla de roliga stunderna på er fest och skapa oförglömliga upplevelser tillsammans med era gäster. 

Oavsett om det är en födelsedagsfest, ett bröllop eller vilken tillställning som helst, så kommer Betty Light att vara det perfekta tillskottet. Låt Betty Light vara en del av er fest och se hur den skapar glädje, skratt och fantastiska minnen som varar för evigt. 

Få tillgång till dina bilder direkt!

Upptäck den otroliga bekvämligheten med att få tillgång till era bilder direkt. Med Betty Light får ni snabbt och enkelt tillgång till era minnesvärda ögonblick direkt via skärmen.

 

Bara några sekunder efter att bilderna är tagna kan ni få dem direkt till din telefon. Perfekt för den som omedelbart vill sprida den festliga stämningen och glädjen på sociala medier.

Fri frakt och retur för hela Sverige

Med Betty Light ingår både frakten och returen vart än i Sverige ni befinner er. Fotobåset skickas till ert närmaste postombud senast dagen innan ert event och sedan skickas det tillbaka i samma kartong nästkommande vardag. Enklare än så blir det inte! 

betty_light_background.png
Tillverkad i Sverige!

Precis som vår ordinarie Betty Booth maskin är Betty Light tillverkad av oss här i Sverige.

Den tunna designen och med en vikt på endast 4 kg gör Betty Light till den perfekta lättillgängliga underhållningen på alla olika typer av fester.
 

Redo att hyra Betty Light?
BettyLight - bettybooth-17 (kopia).jpg
BettyLight - bettybooth_studio_front (kopia).jpg
BettyLight - bettybooth-8 (kopia).jpg
bottom of page