top of page

Fotobås på röda-mattan-event, filmpremiärer och galor - varför det är ett måste?


Fotobås är ett roligt och minnesvärt inslag på många olika typer av event, och kan vara ett utmärkt sätt att skapa engagemang och interaktion med gästerna. En populär användning av fotobås är på röda mattan-event, filmpremiärer och galor.


På dessa typer av högtidliga tillställningar kan fotobås ge gästerna möjlighet att ta roliga och glamourösa foton som de kan dela på sociala medier och med sina vänner. Det kan också vara en bra möjlighet att marknadsföra er genom att ha logga på fotoremsan som skrivs ut på plats.


Fotobås är också ett bra sätt att skapa en lekfull stämning på eventet, och ger gästerna möjlighet leka med olika accessoarer. Du kan till exempel ge bort priser till de mest kreativa fotona.


Att ha ett fotobås på sitt event är alltså ett bra sätt att skapa glädje och minnen för gästerna, samtidigt som det ger möjlighet att marknadsföra arrangörerna eller företag, samt skapa en unik upplevelse.


Så om du är planerar ett röda-mattan-event, filmpremiär eller gala, kan ett fotobås vara ett utmärkt tillskott.

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

När det gäller att välja fotobås till ditt evenemang står valet ofta mellan traditionella men moderna fotobås jämfört med 360-fotobås. Traditionella Fotobås - För- och Nackdelar: Fördelar: Traditionel

bottom of page