top of page

Fotobås: Traditionella vs 360

När det gäller att välja fotobås till ditt evenemang står valet ofta mellan traditionella men moderna fotobås jämfört med 360-fotobås.

Typ av Fotobås

360 Fotobås

Pris

Dyrt

Montering

Enkel att montera

Behöver ofta personal

Känsla

Nostalgisk och rolig

Modern och futuristiskt

Minnen

Fysiska fotoremsor

Video

Yta

Kräver liten yta

Kräver stor yta

Väntetid för gästerna

Kort väntetid

Långa väntetider

Traditionella Fotobås - För- och Nackdelar:

  • Fördelar: Traditionella fotobås är prisvänliga med priser som börjar på 1700 kr. De är även enkla att ställa upp och perfekta för både mindre och större evenemang. De erbjuder fotoremsor som skrivs ut direkt på plats. Som en souvenir från eventet, som ofta hamnar på kylskåpet och tar dig tillbaka till den magiska kvällen.

  • Nackdelar: Dessa bås fångar ofta bara stillbilder jämfört med 360-bås.

360 Fotobås - För- och Nackdelar:

  • Fördelar: 360-bås ger en upplevelse som fångar gäster i slow motion från alla vinklar. De är kapabla att fånga både stillbilder och videor.

  • Nackdelar: De är dock dyrare, kräver en mer komplex uppsättning som ofta kräver personal, samt att den behöver en större yta i lokalen. De passar inte för större evenemang på grund av att det tar lång tid att använda och skapar långa köer. Vilket gör dem bättre för små evenemang. Och minnena från ett 360-bås är endast i digitalt format.

Sammanfattning:

Traditionella fotobås är kostnadseffektiva och okomplicerade, idealiska för alla typer av evenemang, såsom företagsevent eller bröllop.

360-bås, å andra sidan, erbjuder en annan typ av upplevelse men kommer med en högre prislapp och fler logistiska överväganden.


37 visningar0 kommentarer

コメント


bottom of page