top of page

Fördelarna med att planera sin bröllopsdag under lågsäsong

Uppdaterat: 2 jan. 2023


Om du planerar en bröllopsdag, är en strategi att överväga att boka din plats och leverantörer under lågsäsong. För många bröllopsrelaterade företag är Januari och Februari vanligtvis den lågsäsongen på året. Då många brudpar håller i pengarna lite, och väljer att skjuta fram planeringen lite så bokas det inte upp så mycket hos leverantörerna. Detta kan vara en möjlighet för dig att säkra bättre erbjudanden eller förhandla om rabatter.

En av de största fördelarna med att boka under lågsäsong är att du kan ha mer förhandlingsmakt. Med färre bokningar som kommer in och leverantörernas vilja att redan ha allt fullbokat inför sommaren, så är de kanske benägna att erbjuda rabatter eller lägga till extra förmåner för att förbättra erbjudandet. Detta kan spara dig en betydande mängd pengar på din totala budget. Ha en magisk start på året.

77 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Fotobås: Traditionella vs 360

När det gäller att välja fotobås till ditt evenemang står valet ofta mellan traditionella men moderna fotobås jämfört med 360-fotobås. Traditionella Fotobås - För- och Nackdelar: Fördelar: Traditionel

Comments


bottom of page