top of page

En enkel lösning för företag med många event!

För företag som anordnar flera event runt om i Sverige under året, kan det vara värdefullt att långtidshyra ett fotobås. Istället för att betala en hög kostnad för att boka ett fotobås per gång, kan en långtidshyra erbjuda en låg månadsavgift.


Men det handlar inte bara om kostnadseffektivitet. Genom att långtidshyra ett fotobås, kan företaget också dra nytta av fotobåsets möjligheter för marknadsföring. Fotobåset kan vara profilerat med företagets varumärke, och gästerna kan ta med sig foton som är har företagets logotyp på sig. Detta kan hjälpa till att sprida ordet om företaget och skapa ett minne för gästerna.


Vårt fotobås, Betty, är också enkel att transportera mellan eventen. Det väger ca 3 gånger mindre än andra fotobås på marknaden och kommer i en rullväska som är mindre än en flyttkartong. Det tar bara några 3 minuter att montera. Monteringen är så enkel att vem som helst kan göra det, och du kan även titta på en video här för att se hur enkelt det är.


Betty är enkel att använda för gästerna också. De trycker på start-knappen på skärmen, tar tre roliga foton och får två klassiska fotoremsor skrivna ut från den inbyggda skrivaren.


Fotobåset är också enkel att använda för företaget eftersom det samlar in e-postadresser och telefonnummer från gästerna, och gör det möjligt för företaget att ta betalt via Swish eller second hand rental.


Så om du är ett företag som anordnar flera event runt om i Sverige, överväg att långtidshyra ett fotobås från oss. Inte bara kommer det att göra det enklare för dig att planera dina event, det kommer också vara en rolig och minnesvärd marknadsföring för kunder, besökare eller kollegor.


Kontakta oss för mer information. hyra@bettybooth.se 08-501 291 08

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Fotobås: Traditionella vs 360

När det gäller att välja fotobås till ditt evenemang står valet ofta mellan traditionella men moderna fotobås jämfört med 360-fotobås. Traditionella Fotobås - För- och Nackdelar: Fördelar: Traditionel

Comments


bottom of page