top of page

Bröllopsdekoration – En viktig del av ditt bröllop

Bröllopsdekoration är en viktig del av ditt bröllopsdag. Det hjälper till att skapa en stämning och en atmosfär som passar just er dag. Det är dessutom en möjlighet att lägga till personliga touch till er fest. Men vad ska man tänka på när man dekorerar sitt bröllop?..

  • Färgschema – Ett tydligt färgschema hjälper till att hålla samman dekorationen och gör det enklare att välja detaljer som blommor, servetter och dukning. Tänk också på att färgschemat bör matcha bröllopskorten och andra detaljer som brudbuketten.

  • Blommor – Blommor är en viktig detalj i bröllopsdekorationen. De kan användas för att dekorera borden, för att skapa en t.ex. blomstervägg som bakgrund till foton som selfies eller med ett fotobås. Tänk på att välja blommor som matchar färgschemat och som är lämpliga för årstiden. Däremot, om ni önskar dra ner på er budget, dekorera med värmeljus. Billigare och ger en otrolig mysig och lyxig känsla.

  • Ljus – Ljus skapar en varm och inbjudande stämning. Använd ljuslyktor, ljusslingor eller ljusstakar för att skapa en stämning. Tänk också på att välja ljus i rätt färg för att matcha färgschemat.

  • Fotobås – Ett fotobås kan vara en rolig detalj på bröllopet. Det är en möjlighet för gästerna att ta roliga och minnesvärda foton. De foton som tas med fotobåset kan sedan användas som dekoration på bröllopsalbumet och även lämna ett intryck och minne till gästerna för att sätta upp på kylskåpet.

Bröllopsdekorationen är en viktig detalj som bör planeras noga. Det är viktigt att tänka på detaljer som färgschema, blommor och ljus för att skapa en sammanhållen och vacker dekoration. Och varför inte lägga till ett fotobås för att göra bröllopsfesten ännu roligare och mer minnesvärd för gästerna.

173 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Fotobås: Traditionella vs 360

När det gäller att välja fotobås till ditt evenemang står valet ofta mellan traditionella men moderna fotobås jämfört med 360-fotobås. Traditionella Fotobås - För- och Nackdelar: Fördelar: Traditionel

Comentários


bottom of page