top of page

3 tips när du hyr fotobås till bröllopet


Fotobås är en rolig och annorlunda attraktion att ha på sitt bröllop. Gästerna kan interagera med maskinen och ta egna kreativa foton, som de sedan kan ta med sig hem som minnen.

Ett bra fotobås skriver också ut två kopior av varje fotoremsa – en till bröllopsparet och en till gästen. Fotobåset blir också en del av festen och ger gästerna möjlighet att pyssla med något om de vill ta en paus från dansgolvet.


Här är tre tips när du hyr fotobås till bröllopet:

  1. Placera fotobåset nära gästboken. Detta gör att gästerna kan klistra in bilder i gästboken tillsammans med en hälsning. Det är också ett roligt sätt att samla in fotoremsorna.

  2. Ordna rekvisita. En låda eller ett bord med hattar, fake-mustascher och andra roliga accessoarer nära fotobåset uppmuntrar gästerna att skoja till det lite extra.

  3. Välj en festlig bakgrund. En rolig duk eller ett glitterdraperi är en enkel och billig detalj som kan göra stor skillnad för upplevelsen av fotobåset.

70 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Fotobås: Traditionella vs 360

När det gäller att välja fotobås till ditt evenemang står valet ofta mellan traditionella men moderna fotobås jämfört med 360-fotobås. Traditionella Fotobås - För- och Nackdelar: Fördelar: Traditionel

Comments


bottom of page