top of page

Tre tips för att hålla dina gäster underhållna under minglet.

Er bröllopsdag ska vara minnesvärd för er själva och era gäster. En av de viktigaste delarna av bröllopsfesten är "Minglet", där gästerna har chansen att mingla och ha roligt tillsammans. Här är tre bästa tipsen för att hålla era gäster underhållna under minglet:

  • Utomhusaktiviteter - Ha spel som stor Jenga och Connect Four. Dessa spel är enkel och rolig för alla att delta i, Det kommer att skapa ett minne som gästerna kommer att prata om länge efter bröllopet.


  • Ha ett fotobås. Fotobås är alltid ett säkert kort för att skapa roliga minnen och skratt. Gästerna kommer att ha roligt att ta kul bilder tillsammans och det kommer att ge er en rolig samling av minnen från er dag. Hyr ett billigt och proffesionellt fotobås: BettyBooth.se

  • Gör ett relation-museum. Skriv ut bilder från alla stadier av er relation och sätt upp dem runtom rummet eller på ett bord. Detta är en unik och rolig möjlighet för gästerna att se hur ni har vuxit tillsammans som par och det kommer att skapa en personlig prägel på er bröllopsdag.


Följ dessa tips och era gäster kommer att ha en minnesvärd tid under cocktailtimmarna på er bröllopsdag. Men det bästa tipset jag har till er, och kan inte nog understryckas, är att INTE ha minglet längre än 1,5h. Försök helst att hålla det till 1h. Det blir så lätt att gästerna tappar energin. Lycka till!

29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Fotobås: Traditionella vs 360

När det gäller att välja fotobås till ditt evenemang står valet ofta mellan traditionella men moderna fotobås jämfört med 360-fotobås. Traditionella Fotobås - För- och Nackdelar: Fördelar: Traditionel

Comments


bottom of page