top of page

Fånga uppmärksamhet på mässor!


Mässor är en utmärkt möjlighet att träffa nya kunder och visa upp sina produkter och tjänster. Men för att verkligen dra till sig uppmärksamhet och intresse från gästerna kan det vara viktigt att ha något extra att erbjuda. Ett fotobås kan vara precis det där lilla extra som lockar gästerna till just ditt stånd.

Fotobås är ett roligt och minnesvärt inslag på en mässa, och ger gästerna möjlighet att ta roliga och kreativa foton som de kan dela på sociala medier och med sina vänner. Det kan också vara en bra möjlighet att fånga upp kontaktuppgifter och samla leads.

Ett fotobås är också en bra möjlighet att skapa engagemang och interaktion med gästerna. Du kan till exempel ge bort priser till de mest kreativa fotona.

Nu är vi lite bias, men att ha ett fotobås på sin mässmonter är alltså ett bra sätt att skapa rolig underhållning och engagemang hos gästerna, samtidigt som det ger möjlighet att samla leads och skapa minnen som gästerna kan ta med sig hem. Så om du är på jakt efter det där lilla extra som kan ge din mässmonter lite extra puff, kan ett fotobås vara ett utmärkt val.

32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Fotobås: Traditionella vs 360

När det gäller att välja fotobås till ditt evenemang står valet ofta mellan traditionella men moderna fotobås jämfört med 360-fotobås. Traditionella Fotobås - För- och Nackdelar: Fördelar: Traditionel

コメント


bottom of page