Sök
  • Jonathan E

3 tips när du hyr fotobås på bröllopet!

Förutom att anlita en vanlig fotograf har det blivit allt vanligare att hyra in en fotobås till sin stora dag. Fotobås ger en helt separat upplevelse eftersom gästerna själva interagerar med maskinen, det leder i princip alltid till extra knasiga bilder som både gästen och bröllopsparet får med sig hem (kom ihåg att en välutrustad fotobås alltid skriver ut 2 kopior av varje fotoremsa). Fotobåset i sig blir dessutom en del av festen, någonting att pyssla med om man vill ta en paus från dansgolvet!


1. Ställ den bredvid gästboken.

Att ha fotobås nära gästboken gör att gästen kan klistra in bilder i er gästbok tillsammans med en hälsning. På så sätt uppmanas gästerna att skriva i gästboken, samt att ni samlar in remsorna på kul sätt!


2. Rekvisita.

Att ha en låda eller ett bord med rekvisita nära fotobås gör att gästerna vågar skoja till det ytterligare lite extra. Det är otroligt kul att se hur lite hattar och fake-mustascher kan sätta igång en fest.


3. Bakgrund

När ni har fixat både rekvisita och gästbok fattas bara en festlig bakgrund! En rolig duk eller ett glitterdraperi är ett enkelt och billigt sätt att maximera upplevelsen.
672 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla